logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Over ons

Wie zijn wij?

Autobedrijf Cortenbach is uw autospecialist sinds 1955. Wij delen onze passie voor auto’s al generaties lang met onze klanten. Zij weten als geen ander wat zorgeloos onderweg betekent. Daarin willen wij volledig ontzien. Met ons speciaal geselecteerd aanbod auto’s én met de service die u verdient.

Autospecialist sinds 1955

Autobedrijf Cortenbach is al jarenlang een begrip in de regio. De dagelijkse leiding ligt vandaag de dag in handen van Coen Cortenbach. De derde generatie binnen dit familiebedrijf. Na zijn werk bij BMW (Duitsland) en het voltooien van de BMW Group junior opleiding in München, is hij sinds 2005 werkzaam bij Autobedrijf Cortenbach.

25

Auto’s op voorraad

14

Aantal collega's

1955

Ervaring sinds

9

,9

Klanttevredenheid

Zakenvriend Prinses Maxima

Het Prinses Máxima Centrum heeft één ambitie: Ieder kind met kanker genezen, met optimale kwaliteit van leven. Om deze missie te realiseren is alle kennis en expertise op het gebied van kinderoncologische zorg én research in het Máxima samengebracht. Dát maakt het verschil. Het is een enorme stap voorwaarts, zodat elk kind met kanker de beste behandeling op maat krijgt en nog belangrijker: een grotere kans op overleving. Autobedrijf Cortenbach wil bijdragen aan deze missie. Daarom zijn wij Zakenvriend van het Prinses Máxima Centrum.

Vertier in de buurt

U vindt Autobedrijf Cortenbach in het Limburgse dorp Neer. Gaat u toeren in de omgeving? Wij geven u een aantal suggesties waar u een bezoek aan kunt brengen.

- Toverland (19,7 km)
- Designer Outlet Roermond (13 km)
- Restaurant De Busjop (8,6 km)
- Leudal bos (1 km)
- Jachtaven en camperplaats Neer (1 km)
- Nationaal park de Peel (23 km)

Overons Logo

Neem een kijkje

Hieronder vindt u een impressie van onze auto's en ons bedrijf. U bent van harte welkom.

whatsapp_button.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website