Werkplaats

Wij gebruiken uitsluitend kwalitatief hoogwaardige onderdelen en materialen. Wij werken hierbij samen met betrouwbare leveranciers uit de regio. Zo blijft uw auto in optimale staat.

Regulier onderhoud
Het voordeel van regelmatig onderhoud van uw auto bij onze garage, is dat onze monteurs uw auto goed kennen. Mocht een reparatie nodig zijn, dan kunnen zij dit vervolgens snel en goed uitvoeren met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Bandenservice
Goede banden zijn essentieel voor veilige kilometers. Autobedrijf Cortenbach kan uw banden in beheer nemen en omwisselen met het verloop van de seizoenen. Zo blijven uw zomer- en winterbanden in goede conditie en kunt u zorgeloos veilig rijden. Ervaar het gemak.

Airco service
Airco's hebben, net als de rest van de auto, onderhoud nodig. Sterker nog, zonder onderhoud kunt u geconfronteerd worden met een defect aircosysteem en dus hoge kosten. Wij vullen airco's bij en bieden onderhoud aan het aircosysteem van auto's, bedrijfswagens en campers. Hiervoor gebruiken wij moderne milieuvriendelijke apparatuur.

Afspraak maken?
E-mail: coen@cortenbach.eu
Telefoon: +31 (0)475 591478