OVER CORTENBACH

AUTO'S - CAMPERS - ONDERHOUD

  • Afleverbeurt
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • 6 maanden Bovag garantie
  • Géén afleverkosten!
AUTOBEDRIJF CORTENBACH, NEER (LIMBURG)

Al sinds 1955 is Autobedrijf Cortenbach een familie bedrijf, dat zich richt op de verkoop en het onderhoud van personenauto's en campers. De auto's die wij aanbieden zijn kritisch geselecteerd op type-geschiktheid, goede staat en optimale uitvoering. Daarbij functioneren wij nuchter, gemotiveerd en efficiënt.

WIE ZIJN WIJ

Na 5 jaar werkervaring bij BMW in Duitsland en het voltooien van de BMW Group junior-opleiding in München ben ik, Coen Cortenbach, in 2005 aan de slag gegaan in ons familiebedrijf. Vandaag de dag heb ik als derde generatie de dagelijkse leiding in handen en sta samen met een gemotiveerd team voor u klaar.

WAT DOEN WIJ VOOR U

Een auto moet bijzonder goed bij een klantenprofiel passen. Uiteraard qua merk, type en uitvoering, maar vooral qua historie en goede staat van de auto. In zowel binnen- als buitenland hebben we goede contacten met merkdealers waar we auto’s inkopen, die voldoen aan onze criteria. Deze occasions vindt u bij ons! Voor onderhoud, keuringen en reparaties werken wij op een vergelijkbare manier. Een grote ruime werkplaats en gemotiveerde vakmensen die precies dat willen doen, wat voor uw auto optimaal is.

Vragen? Bel of mail ons, wij zijn maar een paar klikken van u verwijderd.

MorgenInternet