SERVICES

GARANTIE

  • Afleverbeurt
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • 6 maanden Bovag garantie
  • Géén afleverkosten!
GARANTIE

Koopt u een gebruikte auto bij een BOVAG-autobedrijf, dan heeft u recht op minimaal zes maanden garantie. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:
- De tweedehands gekochte auto heeft minimaal € 4.500,- gekost.
- De aankoopwaarde van de tweedehands auto is minder dan € 4.500,- maar is hoger dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

WAT BETEKENT DIT?

BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld indien er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de werkuren. Dat geldt alleen voor gebreken die al aanwezig waren op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm, die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Lees alle Garantievoorwaarden op www.bovag.nl.

 

Vragen of afspraak plannen?

Wij regelen alles tot in de puntjes, van financiering tot garantie.

- Coen Cortenbach

ONZE MISSIE

Ons doel is eenvoudig: onze passie voor personenauto’s omzetten in een betrouwbaar autobedrijf voor u! Met betrouwbare occasions, persoonlijke service, hoge klanttevredenheid, deskundig personeel en efficiënt onderhoud.

MorgenInternet