Garantie

De standaard garantie van uw autospecialist Autobedrijf Cortenbach houdt in dat uw auto standaard wordt geleverd inclusief afleverbeurt, APK bij aflevering, 6 maanden BOVAG garantie en volledig zónder afleverkosten.

BOVAG garantie
Koopt u een gebruikte auto bij een BOVAG-autobedrijf, dan heeft u recht op minimaal zes maanden garantie. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

  • De tweedehands gekochte auto heeft minimaal € 4.500,- gekost.
  • De aankoopwaarde van de tweedehands autois minder dan € 4.500,- maar is hoger dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

BOVAG garantie houdt in dat uw occasion tot 6 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld indien er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. De garantie dekt zowel de kosten van de onderdelen als de werkuren. Dat geldt alleen voor gebreken die al aanwezig waren op het moment dat u de auto kocht, plus gebreken die tijdens de garantieperiode door normaal gebruik zijn ontstaan. Er is sprake van een gebrek als de norm, die de fabrikant of de wetgever stelt, wordt overschreden.

Bekijk de BOVAG garantievoorwaarden