SERVICES

100% ONDERHOUD

  • Afleverbeurt
  • Nieuwe APK bij aflevering
  • 6 maanden Bovag garantie
  • Géén afleverkosten!
100% ONDERHOUD

Wij geloven dat uw auto belangrijk voor u is en dat deze betrouwbaar is en blijft.

100% onderhouden is een nieuw auto-onderhoud label, dat waarde aan goed onderhouden auto’s toevoegt. Namelijk een eerlijk oordeel of een auto een sluitende onderhouds- en kilometerhistorie heeft. Dit label helpt u, wanneer u besluit een gebruikte auto te kopen, door gecontroleerd inzicht te geven wanneer een auto goed onderhoud heeft gehad.
Wilt u niet direct een andere auto kopen? Dan kunt u evengoed bij een onderhoudsbeurt de 100% onderhouden sticker in uw onderhoudsboekje krijgen. Uw auto moet dan wel alle onderhoudsbeurten op tijd en volgens voorschrift van de fabrikant hebben gehad.

ZEKERHEID VOOR AUTOKOPERS

Wanneer u een auto koopt met een 100% onderhouden label, dan is de kans op onverwachte onderhoudskosten of stilstand een stuk kleiner. Kortom: 100% onderhouden is de nieuwe standaard op het gebied van auto-aanschaf.

Vragen of afspraak plannen?
ONZE MISSIE

Ons doel is eenvoudig: onze passie voor personenauto’s omzetten in een betrouwbaar autobedrijf voor u! Met betrouwbare occasions, persoonlijke service, hoge klanttevredenheid, deskundig personeel en efficiënt onderhoud.

MorgenInternet