Disclaimer

Autobedrijf Cortenbach stelt het op prijs dat U geïnteresseerd bent in onze producten en een bezoek brengt aan onze website. Hoewel de informatie op deze site permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in uitvoering,
technische specificaties, afbeeldingen of andere informatie op deze site ten allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van de Autobedrijf Cortenbach website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle informatie op de Autobedrijf Cortenbach website is puur informatief. Aan de informatie kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Alle (auteurs-)rechten op de inhoud van deze website, te weten alle teksten, afbeeldingen, software of informatie in andere vorm, komen toe aan Autobedrijf Cortenbach. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, zoals teksten, afbeeldingen, of software, mag niet worden gewijzigd, gereproduceerd, getransporteerd, of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Autobedrijf Cortenbach.

Virussen en veiligheid

De Autobedrijf Cortenbach website wordt regelmatig gecontroleerd op (computer-) virussen, maar de afwezigheid van virussen die de werking van Uw computer en/of programmatuur kunnen beïnvloeden kan helaas niet gegarandeerd worden. Deze website kan tevens links bevatten naar niet Autobedrijf Cortenbach sites. Autobedrijf Cortenbach is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze website, of voor eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze site verbonden website.

Uw vragen, suggesties en commentaar

Autobedrijf Cortenbach wil geen vertrouwelijke informatie via deze website ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc die wij van U ontvangen wordt door Autobedrijf Cortenbach gezien als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Autobedrijf Cortenbach behoudt zich het recht voor de door U gezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.